Werk in opdracht

Het interieur is een weerspiegeling van de bewoner(s), hun ervaringen en hun leven. Je huis is DE plek waar je je prettig wilt voelen en waar het aangenaam vertoeven is. Dit wordt mede bepaald door een inrichting die past bij je persoonlijkheid.

Elk interieuradvies begint met kijken, de omgeving goed in me op nemen. Vervolgens luister ik/tast ik af wat de woonwensen van de klant zijn. Door te observeren en te luisteren kan ik invulling geven aan de woonvraag.

Na 17 jaar met veel plezier bij Pilat&Pilat Interieurs gewerkt te hebben, ben ik in juli 2014 gestart met mijn eigen interieuradviesburo. Naast het geven van interieuradvies verkoop ik meubelen en accessoires van o.a. het Deense merk Hay en lever ik op maat gemaakte houten meubelen.

In samenwerking met “oud” collega en meestermeubelmaker Pieter realiseer ik massief houten meubelen op maat. Ieder meubelstuk is uniek en wordt met de hand (ambachtelijk) gemaakt. Voor de afwerking van onze meubelen maken we gebruik van olie en/of zeep, de natuurlijke uitstraling van het hout blijft hierdoor behouden.