Houten meubelen op maat

In samenwerking met ‘oud’ collega en meestermeubelmaker Pieter realiseer ik massief houten meubelen op maat. Ieder meubelstuk is uniek en wordt met de hand (ambachtelijk) gemaakt. Voor de afwerking van onze meubelen maken we gebruik van olie en/of zeep, de natuurlijke uitstraling van het hout blijft hierdoor behouden. De taak van de vakbekwame meubelmaker spreekt voor zich. Het is mijn taak om de wensen van de klant te vertalen naar de vorm van het gewenste meubel. Omdat we jarenlang in hetzelfde bedrijf hebben gewerkt, hanteren Pieter en ik dezelfde maatstaven en vullen we elkaar goed aan. Onze werkwijze kenmerkt zich door een eigentijdse vormgeving, strakke afwerking en een pure, natuurlijke nabehandeling.

Inmiddels hebben we aan een aantal modellen vorm gegeven. Op deze modellen kunnen weer meerdere variaties gemaakt worden.

Naast maatwerk houten meubelen, lever ik o.a. meubelen en accessoires van HAY en stoffen van Kvadrat. Merken waar ik verder nog graag mee werk vindt u onder interieuradvies.

extraplaatjemaatwerk