Interieuradvies

Het interieur is een weerspiegeling van de bewoner(s), hun ervaringen en hun leven. Je huis is DE plek waar je je prettig wilt voelen en waar het aangenaam vertoeven is. Dit wordt mede bepaald door een inrichting die past bij je persoonlijkheid.

Elk interieuradvies begint met kijken, de omgeving goed in me op nemen. Vervolgens luister ik/tast ik af wat de woonwensen van de klant zijn. Door te observeren en te luisteren kan ik invulling geven aan de woonvragen.

In de jaren dat ik voor Pilat&Pilat werkte, heb ik een netwerk van vakmensen en leveranciers opgebouwd. Ik laat de klant graag meeprofiteren van mijn opgedane vakkennis. Mijn adviezen zijn praktisch en eenvoudig toepasbaar. Ik denk oplossingsgericht en geef de klant graag nieuwe inzichten. Dat doe ik door buiten de gebaande paden te denken, maar altijd met de wens van de klant als basis.
In de invulling van de woonvraag zie je mijn authentieke eigen stijl van eenvoud, puurheid, ingetogenheid en tegenstellingen terug.
Eén ding moge duidelijk zijn; een goed interieur ontstaat niet van de een op andere dag. Een goed interieur moet groeien…..

Een greep uit de merken waar ik graag mee werk:

logo_hay_klein_interieuradvies_greta_pilat
logo_fatboy_interieuradvies_greta_pilat
logo_kvadrat_klein_interieuradvies_greta_pilat
logo_anta_klein
logo_gelderland_klein
logo_ebru_klein
logo_polspotten_klein
logo_designstock_klein
logo_pilatpilat_klein
logo_mooi_klein
logo_linteloo_klein
logo_muuto_klein
logo_moormann_klein